Web noticias

ARBEJDET AF ARAGON UDTALER MªANGELES HENTER SUNDHEDSSTYRER

Web noticias

Zaragoza, 22. januar (EFE) .- Regeringsrådet i Aragon godkendte i dag forslag fra ministeren for sundhed, social velfærd og familie, Ricardo Oliván, om at udnævne María Ángeles Alcutén til den nye administrerende direktør for Aragonese Health Service (Health ).

Zaragoza, 22. januar (EFE) .- Regeringsrådet i Aragon godkendte i dag forslag fra ministeren for sundhed, social velfærd og familie, Ricardo Oliván, om at udnævne María Ángeles Alcutén til den nye administrerende direktør for Aragonese Health Service (Health ).
María Ángeles Alcutén (Daroca - Zaragoza) er blevet udnævnt af regeringen i Aragon til den nye administrerende direktør for sundhed, og erstatter Tomás Tenza, der blev befriet for sagen efter at have været tiltalt for en påstået forbrydelsesforbrydelse, da han var chef for sundhedsvæsenet i Castilla og Leon.
Alcutén har en grad i medicin og kirurgi fra University of Zaragoza, en ph.d.-grad i statistiske metoder i sundhedsvidenskaber fra det autonome universitet i Barcelona, en kandidatgrad i sundhedsøkonomi og sundhedsstyring fra Pompeu Faba University (Barcelona) og en kandidatgrad i Seniorledelse i sundhedsinstitutioner fra IESE Madrid, informerede i dag formandskabsministeren, Roberto Bermúdez de Castro.
Den nye leder har også lang erfaring med undervisningsaktiviteter i både primær og specialiseret pleje.
Alcutén, en karriereofficier i organet for medicinske inspektører, har praktiseret i syv år i den medicinske inspektion af Alcañiz (Teruel) fra 1991 til 1998.
I denne periode udviklede han funktionerne som chef for inspektionsområdet i Alcañiz og provinskoordinator for midlertidig handicap i det provinsielle direktorat for Insalud de Teruel.
Fra 1998 til 2002 var hun administrerende direktør for Alcañiz Hospital, og i 2002 og 2003 var hun viceadministrerende direktør for udvikling og kvalitet af pleje i den kantabriske sundhedsvæsen. Hun er i øjeblikket en medicinsk inspektør i provinsens sundhed, social velfærd og familietjeneste i provinsen Zaragoza.
Han har også udviklet blandt andet ansvarsområder Muface Medical Advisor på provinsielt niveau fra september 2004 til 2012.
Fra 15. oktober 2012 til i dag har hun været den provinsielle koordinator for midlertidig handicap samt direktør for teamet, der udfører revisioner af alle offentlige hospitaler i Aragon-samfundet.
Rådgiveren Oliván betragter Alcutén som den ideelle person til at indtage denne stilling og er klar over, at han vil fortsætte med den samme strategiske linje og nedfældet i de 400 sanitære forhold 2012-2015. EFE
Klik her for at finde ud af mere!

Ny vare


Enviamos a las Islas Baleares y Canarias, el importe de los gastos de transporte serán calculados dependiendo del precio de su pedido.

Envios de Ortopedia a Canarias

Envios a Canarias

Ofrecemos el servicio puerta a puerta para que no tenga que involucrarse en ningún tipo de formalidad o papeleo a la hora de importar el producto o productos de ortopedia desde Canarias.

Una vez registrad@ en nuestra web e indicando una dirección de entrega, los precios estarán calculados con el IGIC canario y en los gastos de envio van incluidos el precio de los Despachos de Aduanas. Es decir usted no debe preocuparse por nada.

En caso de duda, por favor contacte con nosotros.

No reviews