Sammenklappelig rollator med underarmsstøtte

RP756T
184,90 €
Inkl. moms *

Stål walker med 4 sammenklappelige drejelige hjul.

Underarmsstøtten kan justeres i højden.

Foldes let!

Denne praktiske rollator Moretti Ibérica Spanien Det er designet til de mennesker med vanskeligheder med at gå, der har brug for en Stabilisator med underarmsstøtte der samarbejder i personens opretstående stilling.

Specifikationer

Det er fremstillet i stål med 4 drejelige hjul 10 cm i diameter, 2 af dem inkluderer bremser.

Foldes let og er velegnet til Brugere op til 130 kg. 

Denne rollator har en samlet bredde på 48,5 cm og en dybde på 64 cm.

Takket være det faktum, at underarmsstøtten kan justeres i højden fra 101 cm til 137 cm, Hver person vil være i stand til at tilpasse deres rollator på den mest bekvemme måde i henhold til deres anatomi.

Uden tvivl er denne praktiske rollator den ideelle løsning for dem, der har brug for et behageligt støttepunkt for at tilskynde til at gå.

Lagen

Fabrikant
Moretti Spanien
Kodeks
RP756T


Enviamos a las Islas Baleares y Canarias, el importe de los gastos de transporte serán calculados dependiendo del precio de su pedido.

Envios de Ortopedia a Canarias

Envios a Canarias

Ofrecemos el servicio puerta a puerta para que no tenga que involucrarse en ningún tipo de formalidad o papeleo a la hora de importar el producto o productos de ortopedia desde Canarias.

Una vez registrad@ en nuestra web e indicando una dirección de entrega, los precios estarán calculados con el IGIC canario y en los gastos de envio van incluidos el precio de los Despachos de Aduanas. Es decir usted no debe preocuparse por nada.

En caso de duda, por favor contacte con nosotros.

No reviews