• På tilbud!

Stor 4-hjulet scooter Gran Canarias model

Scooter Gran Canarias
3.799,00 €
Inkl. moms *

GRAN CANARIA elektrisk scooter til voksne er designet til personer med nedsat mobilitet, der elsker gåture og lange ruter. Det kombinerer et design med højkvalitets finish, kraft, hastighed, sikkerhed og komfort for at nyde oplevelsen af brugen med total autonomi uden at være afhængig af tredjepart.

Farve
  • Rød
  • Grå

Robust voksen-scooter

Denne robuste elektriske scooter til voksne har et behageligt drejesæde med sikkerhedsanker og fuldt polstret, hvilket giver brugeren maksimal komfort under kørslen, eller når han beslutter at stoppe for at hvile.

Sædet kan let justeres i dybden, og nakkestøtten kan justeres i højden for at opnå en behagelig position.

Ryglænet på GRAN CANARÍA scooteren kan foldes fremad og kan justeres i hældningsgrader. Dens armlæn kan også justeres i højde og bredde, hvilket giver mulighed for at folde dem tilbage for at lette overførslen.

Det er en elektrisk scooter til voksne, der er meget let at køre, da alt styres fra styret, hvilket giver mulighed for at justere hældningen, så brugeren har den position, der bedst passer til deres kørestil afhængigt af af dets fysiske egenskaber. Fra det samme styr kan brugeren styre hastigheden, batteriindikatoren og hornet.

Dens bremser er elektromagnetiske.

Elektrisk scooter med stor autonomi

GRAN CANARIA-scooteren indeholder LED-lys både foran og bagpå for at lette brugerens syn iøjeblikke med svagt lys. Derudover indeholder den bageste del positionslys.

Det inkluderer også blinklys på styret for at indikere, om en drejning er ved at blive foretaget og reflekterende elementer på siderne og bagpå.

Den har en total bredde på 68 cm, en længde på 144 cm og en samlet højde på 136 cm.

Dets fire hjul har en 330 mm diameter og har ophæng, der gør kørslen så behagelig som muligt på alle typer terræn, fra fortove til mere ujævnt terræn og absorberer stød, som ellers ville påvirke brugeren. Drejningsradius er 1600 mm.

Den har to 12V batterier. 50Ah, der giver en rækkevidde på 27 km, og motoren på 850w og 5400 omdr./min. Gør det muligt at nå en maksimal hastighed på 15 km / t.

Vægten på scooteren er 117 kg, inklusive batterier, og understøtter en maksimal vægt på 181 kg.

GRAN CANARIA elektrisk scooter til voksne inkluderer en kurv, så brugeren kan gemme deres ejendele under rejsen. Valgfrit kan du medtage en bagkurv, sukkerrørstøtte, rullestøtte, iltflaskeholder og bagtaske (tjek tilgængelighed og pris på hvert tilbehør, hvis du er interesseret).

Fås i rød og sølv.

Dataark

Total længde. 144 cm
Samlet bredde. 68 cm
Sædetype. Rotary
Sædetype. Regulabham i højden
Tilbage. Liggende
Armlæn Justerbar i højden
Armlæn Folde
Type af hjul. Pneumatisk
Produktvægt. 117 kg
Maksimal understøttet vægt. 181 kg
Autonomi. 27 km
Folde. Ikke
Motor. 1 stk 850W 5400 o / min
Trommer. 2 enheder på 12V 50Ah
Kurv. Ja
Maksimal hastighed.  15 km / t
Styr. Kan dæmpes
Frontlys.  Ja
Baglys. Ja
Blinkende lys. Ja


Enviamos a las Islas Baleares y Canarias, el importe de los gastos de transporte serán calculados dependiendo del precio de su pedido.

Envios de Ortopedia a Canarias

Envios a Canarias

Ofrecemos el servicio puerta a puerta para que no tenga que involucrarse en ningún tipo de formalidad o papeleo a la hora de importar el producto o productos de ortopedia desde Canarias.

Una vez registrad@ en nuestra web e indicando una dirección de entrega, los precios estarán calculados con el IGIC canario y en los gastos de envio van incluidos el precio de los Despachos de Aduanas. Es decir usted no debe preocuparse por nada.

En caso de duda, por favor contacte con nosotros.

No reviews
Product Options
Farve
 
 
Rød
 
 
Grå
  
  Quantity: