• På tilbud!
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus
Scooter Elite 2 Plus

Elite 2 Plus scooter

Scooter Elite 2 plus
4.580,00 €
Inkl. moms *

Kørsel på højt niveau med den bedste ophæng

Tilbehør (valgfrit)

Efterlad bekymringerne derhjemme !! Sterling Elite² Plus giver behagelig kørsel og maksimal trafiksikkerhed. Udstyret med store 14 "hjul, maksimal hastighed på 15 km / t, et avanceret elektronisk system og justerbar hydraulisk bageste ophæng.

Scoooteren har også frontdæmpning, som hjælper med at absorbere ujævnheder i vejen og skivebremser for større komfort og præcision ved bremsning

Kraft og hastighed til udendørs

Scooter har standard 14 "store hjul med aluminiumsfælge og høj profil for at øge trækkraften. Den er også udstyret med affjedring på både for- og baghjul for at sikre en jævn og behagelig kørsel i ujævnt terræn. Med et stort strøm takket være sine 70 Amp-batterier, skivebremser og en maksimal hastighed på op til 15 km / t.

Avanceret elektronisk system

Meget intuitiv og praktisk at bruge. Styret, der kan indstilles i højden 5 cm, har en stor LCD-skærm, hvor brugeren kan vise parametre som hastighed og opladning af batterierne, omgivelsestemperaturen, køretid på selv de kørte kilometer. Gennem knapperne på rammen kan du styre køreprofilerne (indendørs / udendørs) lys og indikatorer.

Dejlig kørsel

Elite² Plus er designet til at du kan nyde turen i total komfort. For ereller gør det muligt at foretage adskillige justeringer for at finde den position, der er mest behagelig for hver bruger. Sædet er drejeligt 360º og kan justeres i højde og dybde. Styret kan også justeres i en vinkel for at lette overførsler, og armlænene er sammenklappelige og justerbare i en vinkel. Med en praktisk frontkurv som standard til transport af genstande.

Maksimal trafiksikkerhed

For at sikre synlighed på vejen har Elite² Plus-scooteren LED-lys; for- og baglygter, indikatorer og stoplamper. Det har også fendere, håndbremse, antirullehjul og bagkofanger som standard. Alt dette i en robust struktur, godkendt til brugere op til 175 kg.

Godkendt til transport i køretøjer

Dette produkt har med succes bestået kollisionstest i henhold til ISO 7176-19, som certificerer det som et sikkert sæde under transport i et køretøj

Forhjul: 14 ”
Baghjul: 14 ”
Samlet længde: 139 cm
Samlet bredde: 65 cm
Sædehøjde: 44 til 54 cm
model: 3 hjul
hastighed: 15 km / t
batterier: 70 Amp
Maksimal hældning: 15th
Drejningsradius: 140cm
Lys og indikatorer: hvis
autonomi: 44 km (autonomi beregnet under testbetingelser)
Samlet vægt: 140 kg
Maksimal brugervægt: 175kg
farver: blå



Ny vare


Enviamos a las Islas Baleares y Canarias, el importe de los gastos de transporte serán calculados dependiendo del precio de su pedido.

Envios de Ortopedia a Canarias

Envios a Canarias

Ofrecemos el servicio puerta a puerta para que no tenga que involucrarse en ningún tipo de formalidad o papeleo a la hora de importar el producto o productos de ortopedia desde Canarias.

Una vez registrad@ en nuestra web e indicando una dirección de entrega, los precios estarán calculados con el IGIC canario y en los gastos de envio van incluidos el precio de los Despachos de Aduanas. Es decir usted no debe preocuparse por nada.

En caso de duda, por favor contacte con nosotros.

2 Reviews

Scooter
Es una maravilla este modelo de scooter.Estoy encantado con mi compra. Les recomendare sin lugar a dudas a las personas que me pregunten por esta scooter.
on

Scooter
Una pasada,es mas bonita fisicamente que en las fotos de la web y catalogos. Es grande y potente y estoy encantado.Una pasada.
on
Product Options
Tilbehør (valgfrit)
 
Uden tilbehør
 
Du nakkestøtte
[Tilføj 71,78 €]
 
Backup Extender
[Tilføj 56,40 €]
 
Rørestand
[Tilføj 23,58 €]
 
Højre bagspejl
[Tilføj 5,13 €]
 
Venstre bakspejl
[Tilføj 5,13 €]
  
  Quantity: