Walker med sæde og kurv 4200-FM

EAN010C
130,00 €
Inkl. moms *

Vandreren med håndtagsbremse er kendetegnet ved at være lavet af aluminium, et let, modstandsdygtigt og meget holdbart materiale med en vægt på 6,05 kg.

Vandreren med håndtagsbremse er kendetegnet ved at være lavet af aluminium, et let, modstandsdygtigt og meget holdbart materiale med en vægt på 6,05 kg. Det indeholder et behageligt sæde, hvor en vasketøjskurv er placeret, hvilket giver en maksimal vægt på 8 kg, og en polstret støttebjælke til ryggen.

Foldestol med seks hjul

De, der bruger 4200-FM-rullatoren, vil være i stand til at bevæge sig let over længere afstande som supermarkeder, parker eller offentlige rum, da det hjælper med at opretholde stabilitet og skabe tillid og autonomi for brugeren.

Denne rullator er rettet mod mennesker med ringe mobilitet, der har brug for at udøve dagligt for at hjælpe dem med at overvinde stillesiddende livsstil. Når de føler sig trætte, kan de bruge deres 30x30 cm sæde, behageligt, praktisk og nyttigt, hvis de har brug for at stoppe og hvile efter at have gået et par meter. Dette sæde indeholder en bar, perfekt polstret, som ryglæn, så du komfortabelt kan støtte ryggen. Derudover har den en praktisk overdækket kurv.

Det er designet med et let foldesystem, der letter transport og sparer plads, når det opbevares indendørs.

Walker med bremsearm

4200-FM er en rullator, der indeholder et manuelt bremsesystem, der giver total kontrol af brugeren. Derudover har den to fuldt anatomiske manchetter, der tilpasser sig perfekt til hændernes form.

Caminador kan justeres i højden mellem 78 og 91,5 cm og tilpasser sig således hoftehøjden for at give større komfort på farten. Denne tekniske hjælp gør hverdagen mere sikker og mere behagelig.

Dens dimensioner er 61,5 cm brede, 63,5 cm dybe og 54 cm høje fra sædet til jorden. Den understøtter en maksimal vægt på 100 kg og fås i blåt.

Dataark

Sæde bredde  33 cm

Total bredde  61,5 cm

Total længde.  63,5 cm

Høj fra sæde til gulv.  54 cm

Sædedybde.  34,5 cm

Forhjul.  6 "

Baghjul.  5 "

Produktvægt.  6,05 kg

Maksimal understøttet vægt.  100 kg

Bremser.  Håndtag / manuel

Materiale.  Aluminium


Enviamos a las Islas Baleares y Canarias, el importe de los gastos de transporte serán calculados dependiendo del precio de su pedido.

Envios de Ortopedia a Canarias

Envios a Canarias

Ofrecemos el servicio puerta a puerta para que no tenga que involucrarse en ningún tipo de formalidad o papeleo a la hora de importar el producto o productos de ortopedia desde Canarias.

Una vez registrad@ en nuestra web e indicando una dirección de entrega, los precios estarán calculados con el IGIC canario y en los gastos de envio van incluidos el precio de los Despachos de Aduanas. Es decir usted no debe preocuparse por nada.

En caso de duda, por favor contacte con nosotros.

No reviews